Video Exclusiv | Sorin Cârțu, ”atac cu talpa” la adresa conducerii rivalei U Craiova 1948: ”Asculți de guri urât mirositoare!”

HomeSport

Video Exclusiv | Sorin Cârțu, ”atac cu talpa” la adresa conducerii rivalei U Craiova 1948: ”Asculți de guri urât mirositoare!”

Serie A: Udinese - Napoli, joi, 21:45, DGS 2 Premier League: Brighton - Manchester United, joi, 22:00, DGS 1 În direct la Digi Sport, Sorin Cârțu

”Mâine să pleci”. Zeljko Kopic nu a fost menajat de fanii lui Dinamo: cum a procedat antrenorul la ieșirea din stadion
Marketa Vondrousova a ales să-și facă un tatuaj special, după succesul de la Wimbledon
Exclusiv | Ilie Dumitrescu, analiză după Universitatea Craiova

  • Serie A: Udinese – Napoli, joi, 21:45, DGS 2

  • Premier League: Brighton – Manchester United, joi, 22:00, DGS 1

În direct la Digi Sport, Sorin Cârțu, omologul lui Pușcaș de la Universitatea Craiova, i-a dat o replică usturătoare ”rivalului său” și i-a transmis să nu mai comenteze pe seama Universității Craiova.

Sorin Cârțu, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș

Vreau și eu, profit de intervenție. Văd că suntem mereu atacați de Marcel Pușcaș. Îi spun, vezi-ți de treaba ta. Tu ești un pripășit pe la Craiova. Asculți de guri urât mirositoare. Încearcă să ne dea nouă sfaturi. Tu ai fost un mediocru în fotbal. Nu trebuie să ne dai nouă sfaturi. Stai la locul tău. Tu ai vrut să intri în competiția noastră, dar te-ai împiedicat de prag. Lasă-ne în pace!

Nu te băga tu în treburile noastre. El se bagă în treburile noastre. Sunt mulți care au fost pripășiți pe aici și au dat verdicte”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea Liga…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0