Locul în care ar trebui să ținem geanta de voiaj când ne cazăm la un hotel

HomeCălătorii

Locul în care ar trebui să ținem geanta de voiaj când ne cazăm la un hotel

Maroritatea turiștilor care intră în camera de hotel după un zbor lung își aruncă valiza  pe pat și intră oficial în modul vacanță.  Ei bine, se pare

România – locuri de poveste de pus pe lista anului 2023. Ce atracții te așteaptă în fiecare colț de țară
Cum să pleci în vacanță cu o altă familie și să vă întoarceți fără să stricați relația
De ce nu trebuie să porți pantaloni scurți în avion: sfaturile unui însoțitor de zbor VIDEO

Maroritatea turiștilor care intră în camera de hotel după un zbor lung își aruncă valiza  pe pat și intră oficial în modul vacanță.  Ei bine, se pare că există un lucru în această ecuație care este total greșit, potrivit experților. Și anume, partea cu aruncarea valizei pe pat.

Credeți sau nu, cel mai bun loc în care să vă puneți bagajele atunci când stați la hotel nu este pe pat, pe podea sau chiar și în interiorul dulapului, pe unul dintre acele suporturi pentru bagaje, ci în baia hotelului sau, mai bine, în cadă.

De ce ar trebui să vă puneți valiza în cada de la hotel

Motivul din spatele acestui lucru este mai simplu decât ați putea crede, dar s-ar putea să vă facă pielea de găină: ploșnițele de pat. Aceste creaturi minuscule se ascund în interiorul paturilor, canapelelor și hainelor și se hrănesc cu sângele oamenilor pentru a supraviețui. (Pare desprins dintr-un film de groază, nu-i așa?) Și dacă sunt prezente în cameră, vor sări cu plăcere din pat în bagaje.

„Călătorii ar trebui să evite să își pună bagajele pe suprafețele tapițate și pe pat atunci când ajung la destinație, deoarece ploșnițele se găsesc de obicei pe saltele, arcuri și în crăpăturile mobilei și în interiorul tapițeriei”, spune Brittany Campbell, doctor în științe, entomolog al personalului de la National Pest Management Association (NPMA).

Deoarece este mult mai puțin probabil să infesteze o baie, Campbell spune că este cel mai sigur loc în care să vă depozitați bagajele atunci când sunteți departe de casă este în cadă, în timp ce vă verificați temeinic camera pentru gândaci de pat, fie să vă lăsați lucrurile în baie pe durata întregului sejur.

Ce este în neregulă cu un suport de bagaje?

Din punct de vedere tehnic, nu este nimic în neregulă cu folosirea unui suport pentru bagaje, spune Campbell, care notează că este mai bine decât să vă puneți valiza pe un pat sau pe un scaun – dar numai dacă a fost mai întâi inspectat cu atenție.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0