Starea de urgenţă a încetat în Rhodos. Viaţa revine la normal pe insula grecească

HomeExterne

Starea de urgenţă a încetat în Rhodos. Viaţa revine la normal pe insula grecească

Starea de urgenţă a încetat în insula Rhodos, iar viaţa revine la normal, informează vineri Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), potrivi

Marea Britanie: Au început audierile comisiei parlamentare privind pandemia
Circa 2.000 de oameni ar fi murit în Libia după ce furtuna Daniel a provocat inundaţii devastatoare VIDEO
Detalii șocante în cazul Titan. Carcasa submersibilului era făcută din fibră de carbon expirată

Starea de urgenţă a încetat în insula Rhodos, iar viaţa revine la normal, informează vineri Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), potrivit Agerpres. Hotelierii așteaptă turiști.

Rhodos. FOTO Profimedia

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a primit un nou mesaj al Secretarului General al Organizaţiei Naţionale de Turism a Greciei cu privire la situația din insula Rhodos.

„Rhodos revine în forţă! Ne bucurăm să anunţăm că starea de urgenţă operaţională a expirat pe insula Rhodos. Viaţa revine acum la normal în întreaga insulă Rhodos, inclusiv în zonele afectate. Locuitorii din Rhodos, care au fost eroici şi altruişti în aceste zile dificile, împreună cu statul grec, sunt nerăbdători să continue să ofere grijă şi ospitalitate unică vizitatorilor străini”, arată Ministerul Turismului şi Organizaţia Naţională de Turism a Greciei  citat într-un comunicat ANAT.

Anual, în jur de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0