Vaccinarea anti-COVID nu va mai fi obligatorie pentru a intra în SUA

HomePolitică

Vaccinarea anti-COVID nu va mai fi obligatorie pentru a intra în SUA

Statele Unite vor ridica, pe 11 mai, obligativitatea de vaccinare împotriva COVID-19 care îi vizează pe funcţionarii federali şi pe călătorii

Într-o săptămână va trece de Parlament
Care dintre proiectele lui Nicușor Dan ar putea fi continuate de Cătălin Cîrstoiu:
Demiteri în lanț la Inspecția Muncii. Ciolacu cere modificarea legislației în domeniu. Câte capete au căzut

Statele Unite vor ridica, pe 11 mai, obligativitatea de vaccinare împotriva COVID-19 care îi vizează pe funcţionarii federali şi pe călătorii internaţionali care sosesc în ţară pe cale aeriană, a anunţat Casa Albă.

Această ridicare a obligativităţii de vaccinare corespunde cu încheierea stării de urgenţă sanitară decretată de Washington în ianuarie 2020.

Statele Unite sunt, în mod oficial, ţara care a plătit cel mai mare preț în faţa pandemiei de coronavirus, cu peste 1 milion de decese asociate COVID-19.

Din ianuarie 2021, „numărul deceselor provocate de COVID-19 a scăzut cu 95% şi cel al spitalizărilor cu aproape 91%”, a explicat executivul american într-un comunicat de presă, citat de Le Figaro.

Conform sursei citate, în condiţiile în care 270 de milioane de americani au primit cel puţin o doză a unui vaccin anti-COVID-19, „nu ne mai aflăm în aceeaşi fază de răspuns la pandemie ca în momentul în care aceste…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0