„Diferiți oameni ne-au intoxicat, căutând să ne învrăjbească”

HomePolitică

„Diferiți oameni ne-au intoxicat, căutând să ne învrăjbească”

Gabriela Firea, actualul candidat al Partidului Social Democrat, a vorbit despre presupusele tensiuni dintre ea și Marcel Ciolacu, cu privire l

Ion Cristoiu: „Eduard Hellvig, primul și singurul director al SRI care demisionează înainte de a se încheia mandatul președintelui”
Crin Antonescu: „Domnul Erdogan nu și-a pierdut mințile. Vrea să intre în istorie”
Popescu Piedone, pe primul loc în ultimele SONDAJE pentru Primăria Capitalei. Ce „pont” i-a dat lui Sebastian Burduja

Gabriela Firea, actualul candidat al Partidului Social Democrat, a vorbit despre presupusele tensiuni dintre ea și Marcel Ciolacu, cu privire la supremația în interiorul partidului. Firea a declarat că micile neînțelegeri au fost cauzate de persoane rău intenționate din cadrul și exteriorul PSD. 

Gabriela Firea, candidata PSD, la Primăria Generală a Capitalei, a declarat că nu există o competiție cu Marcel Ciolacu pentru președinția Partidului Social Democrat. Aceasta a menționat că unele tensiuni dintre ea și liderul social-democraților au fost cauzate de persoane ce au dorit să genereze rupturi la vârful formațiunii politice.

„Categoric, nu. Am afirmat nu doar în spațiul public, ci și în întâlniri private, faptul că sunt mai mult decât onorată pentru poziția pe care o am în partid, președinte al PSD București și prin vicepreședinte național. Nu vizez o altă calitate, dimpotrivă, sunt în această echipă. Îl susțin în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0