Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm, de fapt? „Să încingem grătarele!”

HomeSănătate

Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm, de fapt? „Să încingem grătarele!”

Ne aflăm într-o perioadă în care românii sunt predispuși la excese alimentare și stau la cozi pentru a cumpăra tradiționalii mici din comerț, p

Când ar putea fi gata serul revoluționar care tratează bolile oncologice
Aparate de ultimă generație la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan” (P)
Apă cu SCORȚIȘOARĂ pe stomacul gol. Descoperă efectele miraculoase ale acestei băuturi

Ne aflăm într-o perioadă în care românii sunt predispuși la excese alimentare și stau la cozi pentru a cumpăra tradiționalii mici din comerț, pentru a-i arunca pe grătare.

„Să aprindem grătarele!!”, a exclamat nutriționistul Mihaela Bilic, virtual, pe Facebook.

Astă seară pe Frecvența gustului dăm startul pentru vacanță! Din acest weekend până la Paște ne așteaptă pregătiri, cumpărături, grătare și multă mâncare. Vă invit să facem împreună planuri de meniu, vreau să știu unde și cum o să petreceți aceste sărbători. Cu vremea am rezolvat, haideți să vedem ce punem în farfurie, cum le combinăm și în ce ordine le mâncăm, ca să ne bucurăm de toate bunătățile. Ospățul începe la ora 18:15 la Europa FM și vă poftesc să profitați!

P. S Eu mi-am făcut deja MICI provizii

Ce înseamnă mici buni? Să nu aibă gust puternic de usturoi, să fie cu puțină grăsime și bicarbonat, să nu cadă greu la digestie, să nu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0