Site-ul Ministerului Educației a fost spart. Mesajul hackerilor

HomePolitică

Site-ul Ministerului Educației a fost spart. Mesajul hackerilor

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. „Nu vă bateți capul cu școala!”, au transmis pirații cibernetici într-un mesaj postat

„Un ajutor pe care îl oferim în întregime comunității”
”Germania va sprijini cu toată forța admiterea României în Schengen, acest angajament a fost reafirmat categoric de cancelarul german”
E necesară reglementarea faptului că nu pot fi declarate spații verzi curțile-construcții pentru a preveni abuzurile autorităților

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. „Nu vă bateți capul cu școala!”, au transmis pirații cibernetici într-un mesaj postat pe pagina web a instituției guvernamentale.

La ora transmiterii acestei știri, site-ul ministerului nu este funcțional. Utilizatorii sunt întâmpinați de un mesaj conform căruia se realizează lucrări de mentenanță.

Site-ul Ministerului Educaţiei, atacat cibernetic / Hackerii au postat mesajul: ”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”

„Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”

Site-ul Ministerului Educaţiei a fost atacat cibernetic, luni dimineața. Cei care au deschis platforma instituției au fost întâmpinați de următorul mesaj, transmis de hackeri:

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic, util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0