Nicolae Ciucă, întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei. Despre ce au discutat cei doi

HomePolitică

Nicolae Ciucă, întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei. Despre ce au discutat cei doi

Premierul Nicolae Ciucă a avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei, Faisal El-Fayez. Cei doi au discuta

CCR discută sesizarea Instanţei supreme privind pensiile speciale
Postul de director al SRI se vacantează oficial de luni în cadrul unei ședințe de plen reunit a Parlamentului
28 mii de oameni și-au cumpărat vechime la pensie. Plata se face o dată sau lunar, până la 31 decembrie 2024

Premierul Nicolae Ciucă a avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei, Faisal El-Fayez.

Cei doi au discutat despre relațiile dintre România și Iordania, în domenii precum economie, comerț, agricultură, educație și apărare.

„Înalții oficiali au subliniat importanța rolului jucat de ambele țări în regiune. În cadrul dialogului, au fost analizate consecințele agresiunii militare ruse în Ucraina, atât din perspectiva securității, cât și în ceea ce privește afectarea funcționării lanțurilor de aprovizionare.

Premierul României a prezentat detalii privind asigurarea tranzitului cerealelor din Ucraina și implicarea țării noastre în asigurarea securității alimentare a țărilor în care producția agricolă ucraineană este esențială. Totodată, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis interesul țării noastre pentru crearea unui hub pentru produse agricole românești în zona portului Aqaba și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0