Nicolae Ciucă, întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei. Despre ce au discutat cei doi

HomePolitică

Nicolae Ciucă, întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei. Despre ce au discutat cei doi

Premierul Nicolae Ciucă a avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei, Faisal El-Fayez. Cei doi au discuta

Ciolacu anunță investiții de peste 1 miliard de euro din PNRR, pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli şi grădiniţe
„Intervine chestiunea de echitate. E o REVOLUȚIE în sistem”
introducerea culoarului unic și a biletului unic (CFR, Metrorex și STB)

Premierul Nicolae Ciucă a avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu președintele Senatului Iordaniei, Faisal El-Fayez.

Cei doi au discutat despre relațiile dintre România și Iordania, în domenii precum economie, comerț, agricultură, educație și apărare.

„Înalții oficiali au subliniat importanța rolului jucat de ambele țări în regiune. În cadrul dialogului, au fost analizate consecințele agresiunii militare ruse în Ucraina, atât din perspectiva securității, cât și în ceea ce privește afectarea funcționării lanțurilor de aprovizionare.

Premierul României a prezentat detalii privind asigurarea tranzitului cerealelor din Ucraina și implicarea țării noastre în asigurarea securității alimentare a țărilor în care producția agricolă ucraineană este esențială. Totodată, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis interesul țării noastre pentru crearea unui hub pentru produse agricole românești în zona portului Aqaba și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0