Florin Spătaru vrea integrarea Republicii Moldova la piața unică UE

HomePolitică

Florin Spătaru vrea integrarea Republicii Moldova la piața unică UE

Ministrul Economiei, Florin Spătaru a declarat mați, la Chișinău că susține integrarea Republicii Moldova la piața unică europeană. Acesta s-

„Ne confruntăm cu provocări de securitate fără precedent”
Belgia preia, la 1 ianuarie 2024, preşedinţia rotativă a Uniunii Europene
Atacurile asupra infrastructurii civile sunt inacceptabile

Ministrul Economiei, Florin Spătaru a declarat mați, la Chișinău că susține integrarea Republicii Moldova la piața unică europeană. Acesta s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri moldovenesc și a participat la o conferință de presă alături de președintele Partidului Social Democrat European din Republica Moldova, Ion Sula.

Președintele PSDE din Republica Moldova a declarat în cadrul conferinței de presă la care a participat și Florin Spătaru că Republica Moldova este blocată din punct de vedere economic:

”Astăzi Republica Moldova este într-o situație destul de complicată. Practic din punct de vedere economic suntem blocați. Suntem țara care plătește cele mai mari tarife la gaze. Avem inflația din regiune cea mai mare. Observăm o depopulare a țării. (…) Practic nu avem locuri de muncă și chiar dacă avem locuri de muncă ele sunt slab sau prost plătite.

De aceea pentru a dezvolta Republica Moldova noi ne dăm foarte bine…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0