Florin Spătaru vrea integrarea Republicii Moldova la piața unică UE

HomePolitică

Florin Spătaru vrea integrarea Republicii Moldova la piața unică UE

Ministrul Economiei, Florin Spătaru a declarat mați, la Chișinău că susține integrarea Republicii Moldova la piața unică europeană. Acesta s-

Statul nu există, legea nu există
Ministrul Energiei anunță ”cea mai mare șansă de dezvoltare pentru Constanța și Dobrogea”, o investiție de peste 800 milioane de euro
Marius Budăi se întâlnește cu reprezentanții ONG-urilor din domeniul asistenței sociale

Ministrul Economiei, Florin Spătaru a declarat mați, la Chișinău că susține integrarea Republicii Moldova la piața unică europeană. Acesta s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri moldovenesc și a participat la o conferință de presă alături de președintele Partidului Social Democrat European din Republica Moldova, Ion Sula.

Președintele PSDE din Republica Moldova a declarat în cadrul conferinței de presă la care a participat și Florin Spătaru că Republica Moldova este blocată din punct de vedere economic:

”Astăzi Republica Moldova este într-o situație destul de complicată. Practic din punct de vedere economic suntem blocați. Suntem țara care plătește cele mai mari tarife la gaze. Avem inflația din regiune cea mai mare. Observăm o depopulare a țării. (…) Practic nu avem locuri de muncă și chiar dacă avem locuri de muncă ele sunt slab sau prost plătite.

De aceea pentru a dezvolta Republica Moldova noi ne dăm foarte bine…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: