Louis Vuitton a pus în scenă prezentarea de modă „Voyager” la Shanghai VIDEO

HomeExterne

Louis Vuitton a pus în scenă prezentarea de modă „Voyager” la Shanghai VIDEO

Casa de modă Louis Vuitton a pus în scenă joi seară la Shanghai, China, noul său show „Voyager”, prezentând ţinute asimetrice şi veste boxy din piele

ONU susține că ameninţările împotriva navelor civile în Marea Neagră sunt „inacceptabile”
Maternitatea surogat, denunțată drept o practică necreștină de către Papa Francisc: „subminează grav demnitatea femeilor şi a copiilor”
Încă un cetățean american este arestat în Rusia: Reacția Washingtonului

Casa de modă Louis Vuitton a pus în scenă joi seară la Shanghai, China, noul său show „Voyager”, prezentând ţinute asimetrice şi veste boxy din piele în această ţară care este una din principalele pieţe de desfacere ale brandului francez, informează Reuters.

Celebrităţi internaţionale precum Cate Blanchett, dar şi vedete locale ca Zhou Dongyu şi Jackson Wang s-au numărat printre cei este 1.000 de invitaţi care au admirat colecţia pre-fall, semnată de directorul artistic al colecţiilor feminine, Nicolas Ghesquiere.

Show-ul a fost găzduit de aripa proiectată de Atelier Deshaus a Long Museum, situat în cartierul artistic West Bund.

Defilarea a inclus ţinute realizate în colaborare cu artista din Beijing Sun Yitian, care pictează cu minuţiozitate animale gonflabile din plastic, printre care raţe, pisici şi iepuri. Imagini ale creaţiilor artistei au fost încorporate în ţinutele care au deschis defilarea.

Prezentare…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0