Prigojin ameninţă că retrage unitatea Wagner din Bahmut: „Avem mii de corpuri pe care le punem în sicrie“

HomeExterne

Prigojin ameninţă că retrage unitatea Wagner din Bahmut: „Avem mii de corpuri pe care le punem în sicrie“

 Liderul grupării ruse de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a ameninţat sâmbătă că-şi retrage trupele din bătălia sângeroasă din oraşul ucrainean Ba

Ucrainenii şi ruşii se luptă pentru fiecare metru de pământ. „Linia frontului abia dacă s-a mişcat în ultimele şapte luni” | ANALIZĂ
FBI-ul a neutralizat malware-ul folosit de FSB pentru furtul de documente secrete
NATO îşi va deschide un birou de legătură la Tokyo. Cum va funcționa acesta

 Liderul grupării ruse de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a ameninţat sâmbătă că-şi retrage trupele din bătălia sângeroasă din oraşul ucrainean Bahmut, din cauza pierderilor mari şi muniţiilor insuficiente, relatează Agerpres.

Liderul grupării ruse de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin (foto stânga) FOTO Profimedia

Avem în fiecare zi stive de mii de corpuri pe care le punem în sicrie şi le trimitem acasă”, a spus Prigojin, care adesea exagerează, într-un interviu publicat sâmbătă de bloggerul militar rus Semion Pegov, preluat de agenţia DPA.

Din cauza muniţiei de artilerie insuficiente, pierderile în rândul luptătorilor Wagner sunt de cinci ori mai mari decât ar fi fost normal, a argumentat liderul acestei grupări paramilitare aflată în prima linie a asaltului asupra oraşului Bahmut din partea de est a Ucrainei.

„Vom fi forțați să ne retragem”

Mai devreme săptămâna aceasta el a acuzat establishmentul militar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0