Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Recep Tayyip Erdoğan. NATO, printre subiectele abordate

HomePolitică

Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Recep Tayyip Erdoğan. NATO, printre subiectele abordate

Președintele Klaus Iohannis a avut, vineri seară, o discuție telefonică cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, despre parteneriatul str

Viktor Orbán: Ucraina nu va câștiga războiul și Rusia nu îl va pierde / Strategia nu funcționează
Andrei Baciu, vizită oficială în SUA
Scandalul din Parlament cere noi reguli / Alfred Simonis: Ar trebui să avem un serviciu de securitate / Simion: Acest limbaj radical e pe măsura lor

Președintele Klaus Iohannis a avut, vineri seară, o discuție telefonică cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, despre parteneriatul strategic și rolul extrem de important al NATO în asigurarea securității regionale.

 

Am avut o discuție telefonică foarte bună cu Președintele Recep Tayyip Erdoğan. Am vorbit despre consolidarea parteneriatului nostru strategic, cu accent pe investiții și schimburi economice. Am subliniat, de asemenea, rolul esențial al NATO în asigurarea securității regiunii noastre și contribuția României și a Turciei la obiectivele Aliate și la unitatea noastră puternică, a scris Klaus Iohannis, pe reţeaua X.

Klaus Iohannis a anunțat în luna martie că intră în competiţie pentru funcţia de secretar general al NATO, deținută acum de Jens Stoltenberg. Principalul contracandidat este premierul olandez Mark Rutte.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0