DECLARAȚII EXCLUSIVE | Război între UDMR și AUR

HomePolitică

DECLARAȚII EXCLUSIVE | Război între UDMR și AUR

Liderul de grup din Camera Deputaților al UDMR, Csoma Botond, acuză AUR că este un ”partid extremist si șovin” și că trăiește ”din circul pol

„Se ÎNCHEIE un mandat al lui Nicușor Dan și va fi ultimul”
Ucraina îi caută pe trădătorii de rang înalt care l-au ajutat pe Putin să invadeze ţara
Oamenii de plictisesc de victimizare

Liderul de grup din Camera Deputaților al UDMR, Csoma Botond, acuză AUR că este un ”partid extremist si șovin” și că trăiește ”din circul politic”. De altfel, Csoma Botond susține că amenințările făcute la adresa sa de protestatari au fost ”ceva coordonat”.  ”N-a fost spontan”, susține acesta. AUR transmite că românii, nu membrii AUR le-au răspuns pe măsură sâmbătă și în această dimineață”.

Csoma Botond, care ar fi fost recunoscut în fața Parlamentului de protestatari, a povestit pentru GÂNDUL că două persoane din mulțime au fost oprite de jandarmi să ajungă la el:

”Am venit pe jos la Parlament, eu vin pe jos de obicei și am ajuns la prima intrare. Jandarmii mi-au spus că nu pot intra pe acolo și m-am îndreptat către cealaltă intrare.

Și atunci cred că m-au recunoscut protestatarii, au început să profereze amenințări la adresa mea, să spună că afară cu UDMR-ul din țară. Doi protestatari au început…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0