Ciolacu, tranșant: „Nu există altă soluție”

HomePolitică

Ciolacu, tranșant: „Nu există altă soluție”

Partidul Social Democrat are o poziție tranșantă în privința impozitării progresive a salariilor, subiect dezbătut intens în aceste zile. În

CEREMONIE Cotroceni. Guvernul Ciolacu, față în față cu Iohannis
Premierul Marcel Ciolacu anunță DECIZIA care va afecta toate magazinele din țară. Va intra în vigoare până la sfârșitul anului
Ucraina a format opt noi brigăzi pentru contraatac

Partidul Social Democrat are o poziție tranșantă în privința impozitării progresive a salariilor, subiect dezbătut intens în aceste zile.

În context, Marcel Ciolacu afirmă că, în prezent, mai există un singur stat european care practică o impozitare prin cotă unică.

Ciolacu: „Rusia mai are cotă unică”

Mai este doar un singur stat european în care există cotă unică de impozitare”, a declarat Ciolacu, invitat luni seară, de 1 mai, la Antena 3.

Liderul PSD este categoric: „Ca perspectivă, nu există altă soluție. Asta nu înseamnă că s-a ales praful de liberalism (…) Rusia mai are cotă unică”.

În urmă cu o săptămână, președintele Camerei Deputaților a propus, într-o ședință a coaliției de guvernare, suprataxarea veniturilor bugetarilor care depășesc salariul șefului statului.

Pe de altă, într-un recent raport comandat de Banca Mondială se recomandă o reformă completă a politicii fiscale din România. Astfel,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: