Ciolacu, tranșant: „Nu există altă soluție”

HomePolitică

Ciolacu, tranșant: „Nu există altă soluție”

Partidul Social Democrat are o poziție tranșantă în privința impozitării progresive a salariilor, subiect dezbătut intens în aceste zile. În

E necesară reglementarea faptului că nu pot fi declarate spații verzi curțile-construcții pentru a preveni abuzurile autorităților
”Relațiile economice dintre România și Germania au ajuns la un nivel record”
Ultimele comentarii ale candidaților din București

Partidul Social Democrat are o poziție tranșantă în privința impozitării progresive a salariilor, subiect dezbătut intens în aceste zile.

În context, Marcel Ciolacu afirmă că, în prezent, mai există un singur stat european care practică o impozitare prin cotă unică.

Ciolacu: „Rusia mai are cotă unică”

Mai este doar un singur stat european în care există cotă unică de impozitare”, a declarat Ciolacu, invitat luni seară, de 1 mai, la Antena 3.

Liderul PSD este categoric: „Ca perspectivă, nu există altă soluție. Asta nu înseamnă că s-a ales praful de liberalism (…) Rusia mai are cotă unică”.

În urmă cu o săptămână, președintele Camerei Deputaților a propus, într-o ședință a coaliției de guvernare, suprataxarea veniturilor bugetarilor care depășesc salariul șefului statului.

Pe de altă, într-un recent raport comandat de Banca Mondială se recomandă o reformă completă a politicii fiscale din România. Astfel,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0