Ciolacu anunță repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice

HomePolitică

Ciolacu anunță repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice. „Vom pl

„Să nu lăsăm curentele extremiste și populiste să-și impună agenda dictată de la Est de noi”
Copiii care au părinții plecați din țară, ajutați din fonduri europene
Primarii cer bani pentru cofinanțarea proiectelor europene. Guvernul promite achitarea restanțelor până la 1 septembrie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice. „Vom plăti toate sumele rămase restante”, afirmă el.

„Astăzi am stabilit împreună cu cei mai puternici reprezentanți ai industriei de film din România toate detaliile pentru repornirea schemei de ajutor de stat pentru susținerea industriei cinematografice.

Vom plăti toate sumele rămase restante în urma acțiunilor total inoportune din trecut ale miniștrilor USR, care n-au avut de făcut altceva la guvernare decât să blocheze o sursă de imagine extraordinară pentru România.

Toate țările din jurul nostru au astfel de mecanisme prin care să atragă producătorii de film de prestigiu. Este timpul ca și România să revină în prim-plan și să reînceapă să investească în industria cinematografică”, a scris, luni, pe Facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Vă recomandăm să citiți și:

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0