Vești bune pentru investitorii în criptomonede! Prima țară din Europa care acceptă plățile cu Bitcoin

HomeBusiness

Vești bune pentru investitorii în criptomonede! Prima țară din Europa care acceptă plățile cu Bitcoin

Liechtenstein are în plan să accepte depozite în Bitcoin și schimbarea lor în franci elvețieni, moneda națională a micului

Scandal bancar în Elveția! Sute de acționari individuali de la Credit Suisse vor să conteste în justiție preluarea de către UBS
Anunț de ultim moment de la BNR! Ce se întâmplă cu indicele Robor la trei luni
Curs valutar BNR, 22 august 2023. Euro și dolarul continuă să scadă

Liechtenstein are în plan să accepte depozite în Bitcoin și schimbarea lor în franci elvețieni, moneda națională a micului stat european. Anunțul a fost făcut de premierul Daniel Risch.

 

 

 

Premierul Liechtensteinului, Daniel Risch, a făcut marele anunț, prin intermediul unui interviu acordat publicației germane Handelsblatt, citată de Reuters.

Risch, care este și ministru de Finanțe în Liechtenstein, a anunțat că statul pe care-l conduce are în plan să accepte depozite în BTC și schimbarea lor în franci elvețieni, moneda națională a micului stat european.

Oficialul din Liechtenstein a mai transmis că nu are pe masă niciun plan de risc, dar are în plan investirea rezervelor de stat în Bitcoin.

În prezent, rezervele de stat sunt investite în piața de capital și sunt evaluate la 2,2 miliarde de franci elvețieni, potrivit presei locale.

„Criptomonedele ca bitcoin sunt încă…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0