Vicepreședintele PSD Sectorul 1: „Vizitați Maidanul Ateneului!”

HomePolitică

Vicepreședintele PSD Sectorul 1: „Vizitați Maidanul Ateneului!”

Alexandru Petrescu îl critică pe Nicușor Dan pentru că și-ar asuma proiecte care nu-i aparțin, dar și pentru faptul că grădina Ateneului arat

„Acel celebru CNI ar fi trebuit să fie liantul între dezvoltarea regiunilor. Nu am reușit”. Urmează schimbarea șefei CNI?
”În următorii ani putem crește valoarea sprijinului pentru mame la 3000 de lei”
Ciucă felicită femeile din Parlament și Guvern pentru aportul adus în promovarea politicilor sociale. El a fost invitat la BEX al OFL

Alexandru Petrescu îl critică pe Nicușor Dan pentru că și-ar asuma proiecte care nu-i aparțin, dar și pentru faptul că grădina Ateneului arată ca un maidan: ”Vizitați maidanul Ateneului!” îndeamnă ironic vicepreședinte PSD Sectorul 1.

Alexandru Petrescu le-a transmis lui Clotilde Armand și Nicușor Dan că nu au legătură cu Bucureștiul și bucureștenii. Mai mult decât atât, vicepreședintele PSD Sectorul 1, l-a criticat pe actualul edil al Capitalei pentru că și-ar asuma proiecte care nu-i aparțin, dar și pentru aspectul murdar din curtea Ateneului:

”Proiecte prezentate cu emfază de Nicușor Dan, dar care nu ii aparțin – festivalul luminilor, Spotlight și pietonala de weekend Străzi Deschise – au adus mulți oameni pe Calea Victoriei. Aceștia au putut admira, la mijlocul arterei istorice, Grădina Ateneului cu cel mai trist aspect al ei de până acum, mai rău ca-n vreme de război.

Gunoaiele, mizeria, pământul bătătorit acolo…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: