Vicepreședintele PSD Sectorul 1: „Vizitați Maidanul Ateneului!”

HomePolitică

Vicepreședintele PSD Sectorul 1: „Vizitați Maidanul Ateneului!”

Alexandru Petrescu îl critică pe Nicușor Dan pentru că și-ar asuma proiecte care nu-i aparțin, dar și pentru faptul că grădina Ateneului arat

A doua tranșă din PNRR, de aproape 3 miliarde de euro, aprobată de CE, anunță Ciucă și Ciolacu
Să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului
Judecătorii CCR au decis dacă numirea vicepreședinților ANCOM este constituțională sau nu. Ce a criticat Opoziția

Alexandru Petrescu îl critică pe Nicușor Dan pentru că și-ar asuma proiecte care nu-i aparțin, dar și pentru faptul că grădina Ateneului arată ca un maidan: ”Vizitați maidanul Ateneului!” îndeamnă ironic vicepreședinte PSD Sectorul 1.

Alexandru Petrescu le-a transmis lui Clotilde Armand și Nicușor Dan că nu au legătură cu Bucureștiul și bucureștenii. Mai mult decât atât, vicepreședintele PSD Sectorul 1, l-a criticat pe actualul edil al Capitalei pentru că și-ar asuma proiecte care nu-i aparțin, dar și pentru aspectul murdar din curtea Ateneului:

”Proiecte prezentate cu emfază de Nicușor Dan, dar care nu ii aparțin – festivalul luminilor, Spotlight și pietonala de weekend Străzi Deschise – au adus mulți oameni pe Calea Victoriei. Aceștia au putut admira, la mijlocul arterei istorice, Grădina Ateneului cu cel mai trist aspect al ei de până acum, mai rău ca-n vreme de război.

Gunoaiele, mizeria, pământul bătătorit acolo…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: