Ursula von der Leyen sărbătorește Ziua Europei în capitala Ucrainei

HomePolitică

Ursula von der Leyen sărbătorește Ziua Europei în capitala Ucrainei

Ziua 440 de război. 15 rachete lansate de ruși au fost doborâte de ucraineni în noaptea de luni spre marți. Rachetele vizau capitala Ucrainei

”Au fost acordate peste 70 de burse pentru stagii de studii universitare în străinătate”
Joe Biden gafează din nou / Președintele american face un mix între Britney Spears, Taylor Swift și Beyonce
„Nu există solicitări de asistență consulară”

Ziua 440 de război. 15 rachete lansate de ruși au fost doborâte de ucraineni în noaptea de luni spre marți. Rachetele vizau capitala Ucrainei, Kiev. Oficialii ucraineni spun că apărarea aeriană a doborât 15 de rachete de croazieră rusești care au fost lansate împotriva capitalei.

Cele mai importante informații din ziua 440 de război

UPDATE 3: Kim Jong Un i-a scris lui Putin pentru a-l felicita de Ziua Victoriei: Rusia va „zdrobi toate provocările şi ameninţările reprezentate de forţele ostile”

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a felicitat marţi Rusia cu ocazia Zilei Victoriei, într-o scrisoare adresată omologului rus, Vladimir Putin, relatează CNN.

Potrivit agenţiei de presă a regimului nord-coreean, KCNA, scrisoarea lui Kim transmite călduroase felicitări liderului rus Vladimir Putin, armatei ruse şi poporului rus pentru lupta lor „pentru a face dreptate internaţională şi pentru a apăra pacea globală” împotriva aşa-numiţilor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: