”Responsabilitatea noastră este să păstrăm componenta de moderaţie în actul de guvernare”

HomePolitică

”Responsabilitatea noastră este să păstrăm componenta de moderaţie în actul de guvernare”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis vineri seară, după ce a participat la Congresul UDMR, că actuala coaliţie de guvernare a reuşit, într-o perioadă

Trustul media american „Vice” își declară falimentul. Cine îl va cumpăra
Klaus Iohannis, REACȚIE despre situația din Rusia.
Președintele lui Joe Biden este Donald TRUMP / Biden îl numește pe rivalul său „președinte în exercițiu”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis vineri seară, după ce a participat la Congresul UDMR, că actuala coaliţie de guvernare a reuşit, într-o perioadă cu crize suprapuse, să asigure dezvoltarea economică a României, iar aceste eforturi trebuie continuate. 

”Am participat, astăzi, la Congresul UDMR, alături de liderii coaliţiei de guvernare. Anul acesta şi jumătate de când conduc guvernul mi-a demonstrat că UDMR este cu adevărat un pol de stabilitate şi echilibru, cu lideri serioşi şi profesionişti. Împreună, în actuala coaliţie de guvernare, am reuşit, într-o perioadă cu crize suprapuse, să asigurăm dezvoltarea economică a României şi să atragem sume record din investiţii străine directe şi fonduri europene. Eforturile de până acum ale guvernului trebuie duse mai departe. Trebuie să continuăm să ne respectăm angajamentele şi să realizăm acele reforme esenţiale pentru modernizarea statului.

Responsabilitatea noastră este să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0