Termoficarea Bucureștilor a ajuns pe locul trei în preocupările alegătorilor

HomePolitică

Termoficarea Bucureștilor a ajuns pe locul trei în preocupările alegătorilor

Principala cale de atac în campania electorală împotriva sa este Parcul Cișmigiu a răspuns marți la B1 TV Primarul General. De unde termoficare

A patra întâlnire a Coaliției, AMÂNATĂ pentru miercuri. Alegerile ar putea avea loc la termen
„Noi ne angajăm, dumneavoastră ce faceți?” / În ce condiții intră Nicolae Ciucă în cursa pentru prezidențiale?
Ciolacu anunță organizări în toate ministerele: „Vreau o Românie ordonată”

Principala cale de atac în campania electorală împotriva sa este Parcul Cișmigiu a răspuns marți la B1 TV Primarul General. De unde termoficarea, căldura și apa caldă era principala grijă a bucureștenilor, ușor, ușor „termia” a căzut pe locul trei. Totuși, Nicușor Dan pretinde că are timp și de parcurile administrate de Primăria Generală.

Da, mă rog, în logica problemei termiei, a construcțiilor ilegale, cu mafia dezvoltatorilor cu nu știu ce, chestiunea parcurilor părea o chestiune mai puțin importantă.Da, oamenii au pus-o pe primele locuri.

Dar, subit, problema parcurilor trecut pe primul loc, iar problema termoficării pe trei, patru, zice Nicușor Dan. Deci de cinci-șase ani și până acum, tema termiei a fost pe primul loc în special iarna. Dacă făceai orice fel de sondaj, principala problemă era căldura și apă caldă. Acum nu mai este, este pe poziția trei sau patru.

Citiți și: Nicușor Dan, IRONIC după ce Coaliția a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0