Joe Biden a făcut haz de vârsta sa: Sunt prieten cu unul dintre părinții fondatori ai SUA VIDEO

HomeExterne

Joe Biden a făcut haz de vârsta sa: Sunt prieten cu unul dintre părinții fondatori ai SUA VIDEO

Joe Biden a glumit pe seama vârstei sale la dineul corespondenților de la Casa Albă. Președintele SUA a declarat că magnatul Rupert Murdoch, în vârstă

De ce în realitate nimic nu e bine pentru Putin după răzmerița lui Prigojin
Submersibilul dispărut în Atlantic. Au fost detectate „zgomote subacvatice în zona de căutare”
Bashar al-Assad: Siria va folosi experiența chineză în reconstrucția postbelică

Joe Biden a glumit pe seama vârstei sale la dineul corespondenților de la Casa Albă. Președintele SUA a declarat că magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, l-a făcut să semene cu cântărețul Harry Styles (29 de ani), potrivit BBC News.

În vârstă de 80 de ani, liderul american a glumit că este prieten cu unul dintre părinții fondatori ai SUA, James Madison, la același dineu anual al presei.

Este o tradiție anuală ca președintele să răspundă unor glume amicale ale jurnaliștilor la dineul corespondenților de la Casa Albă.

Gala anuală, care reuneşte elita politică şi mediatică de la Washington, celebrează în teorie primul amendament din Constituţia SUA care apară libertatea presei, însă, de la acest eveniment se rețin mai ales glumele. Umoristul de la „Daily Show” Roy Wood Jr. a atras atenţia asupra vârstei lui Biden care, dacă va fi reales, ar putea rămâne în funcţie până la 86 de ani, conform…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0