Cred irevocabil în dreptul la opinie și în libertatea de exprimare

HomePolitică

Cred irevocabil în dreptul la opinie și în libertatea de exprimare

Premierul Nicolae Ciucă a transmis miercuri, cu ocazia Zilei Libertății Presei, un mesaj jurnaliștilor români, prin care le-a mulțumit acesto

PSD acuză AUR de ipocrizie după ce a protestat în stradă contra legii privind abandonul copiilor, dar a votat în UNANIMITATE proiectul în comisii
Mesajul premierului Marcel Ciolacu adresat cu prilejul Sărbătorii Kurban Bayram
„Am găsit un oraş în faliment şi l-am făcut credibil financiar”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis miercuri, cu ocazia Zilei Libertății Presei, un mesaj jurnaliștilor români, prin care le-a mulțumit acestora pentru modul în care răspund nevoilor de informare pe care le au cetățenii.

Ciucă spune că munca jurnaliștilor este una extrem de importantă pentru interesul public și a atras atenția că orice tentativă de intimidare sau de influențare a presei este inacceptabilă.

„Sunt oameni responsabili, întotdeauna bine documentați, care pun în slujba adevărului și a interesului public libertatea de exprimare și accesul la informație, la nivelul valorilor euroatlantice pe care ni le-am asumat prin voința cetățenilor.

Munca de jurnalist implică, în primul rând, responsabilitate față de oameni, motiv pentru care consider de neacceptat orice formă de influență sau intimidare îndreptată împotriva presei.

Cred irevocabil în dreptul la opinie și în libertatea de exprimare, apreciez munca și rolul presei…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0