Cred irevocabil în dreptul la opinie și în libertatea de exprimare

HomePolitică

Cred irevocabil în dreptul la opinie și în libertatea de exprimare

Premierul Nicolae Ciucă a transmis miercuri, cu ocazia Zilei Libertății Presei, un mesaj jurnaliștilor români, prin care le-a mulțumit acesto

Ordinul a venit la tovarășul general Ciucă / Acea vilă e o jignire la adresa poporului român
Cum au dispărut informații ultra-secrete despre ingerința Rusiei în alegerile din SUA
Uniunea Europeană este singura cale pentu Moldova, afirmă Ciolacu. Premierul le ține pumnii proeuropenilor peste Prut în alegerile locale, turul doi

Premierul Nicolae Ciucă a transmis miercuri, cu ocazia Zilei Libertății Presei, un mesaj jurnaliștilor români, prin care le-a mulțumit acestora pentru modul în care răspund nevoilor de informare pe care le au cetățenii.

Ciucă spune că munca jurnaliștilor este una extrem de importantă pentru interesul public și a atras atenția că orice tentativă de intimidare sau de influențare a presei este inacceptabilă.

„Sunt oameni responsabili, întotdeauna bine documentați, care pun în slujba adevărului și a interesului public libertatea de exprimare și accesul la informație, la nivelul valorilor euroatlantice pe care ni le-am asumat prin voința cetățenilor.

Munca de jurnalist implică, în primul rând, responsabilitate față de oameni, motiv pentru care consider de neacceptat orice formă de influență sau intimidare îndreptată împotriva presei.

Cred irevocabil în dreptul la opinie și în libertatea de exprimare, apreciez munca și rolul presei…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0