Sectorul 1, în incapacitate de plată: „Este vina primarului Armand”

HomePolitică

Sectorul 1, în incapacitate de plată: „Este vina primarului Armand”

În ciuda faptului că Prefectura Capitalei a transmis, joi, că bugetul Sectorului 1, votat în martie, este unul legal, edilul Clotilde Armand

Cristian Popescu Piedone revine la Primăria Sectorului 5
Primește România cheia Schengen de la Spania în 2023?
Europarlamentarul Cristian Terheș: „Ca să schimbi mecanismele UE, trebuie să schimbi tratatele. Acolo deschizi o cutie a Pandorei”

În ciuda faptului că Prefectura Capitalei a transmis, joi, că bugetul Sectorului 1, votat în martie, este unul legal, edilul Clotilde Armand pune zilnic pe ordinea de zi un alt proiect pentru un alt buget. Consilierii PSD și PNL au refuzat, vineri, să participe la ședințele convocate de primar și spun că trebuie pus în executare bugetul aprobat pe 28 martie.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat și vineri o ședință a Consiliului Local, punând din nou pe ordinea de zi un nou proiect de buget, în ciuda faptului că administrația locală are deja un buget aprobat pe data de 28 martie.

Consilierii PSD și PNL au refuzat să participe la ședință și spun că bugetul votat pe 28 martie este legal, iar orice modificare a acestuia se poate face doar printr-o rectificare bugetară, nu prin aprobarea altui proiect de buget.

„Bugetul local general centralizat a fost aprobat în data de 28 martie, a fost transmis către Prefectură în data de 26…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0