Liderul instalat de Rusia în Doneţk acuză Ucraina că a ucis șapte persoane VIDEO

HomeExterne

Liderul instalat de Rusia în Doneţk acuză Ucraina că a ucis șapte persoane VIDEO

Liderul autoproclamatei Republici Populare Donețk, Denis Pușilin, a învinuit Ucraina, printr-o postare publicată pe rețelele de socializare, că a ucis

Stoltenberg va fi prezent la ceremonia de învestire a lui Erdogan
LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rata pierderilor dintre forțele ruse și forțele ucrainene din Bakhmut a fost de 7,5:1. Noi raiduri ucrainiene pe teritoriul rus
Coreea de Nord: Şeful ONU „condamnă” lansarea unei rachete balistice cu combustibil solid

Liderul autoproclamatei Republici Populare Donețk, Denis Pușilin, a învinuit Ucraina, printr-o postare publicată pe rețelele de socializare, că a ucis vineri șapte persoane, inclusiv un copil, după ce o rachetă a lovit un microbuz. Incidentul a avut loc în orașul Donețk, relatează Reuters.

Ucraina este acuzată ca a omorât șapte persoane. Foto Captură video Twitter

Un ofițer al Comitetului rus de Investigații, care a dorit să-și păstreze ascunsă identitatea, a afirmat că o zonă rezidențială a fost lovită de mai multe rachete Grad. 

În plus, el a menționat că toți pasagerii microbuzului, „inclusiv copiii„, au murit, singurul supraviețuitor fiind șoferul. 

Reuters nu a putut verifica în mod independent numărul victimelor sau cine a fost vinovat. Oficialii ucraineni nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii. 

Primarul instalat de ruși la Donețk, Alexei Kulemzin, a transmis pe Telegram că 19 persoane au…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1