Rusia anunță că va răspunde la deciziile anunțate la summitul NATO: „Totul pentru a ne garanta securitatea”

HomeExterne

Rusia anunță că va răspunde la deciziile anunțate la summitul NATO: „Totul pentru a ne garanta securitatea”

Rusia va lua măsuri pentru a-şi garanta securitatea ca răspuns la deciziile luate la summitul NATO de la Washington, a declarat miercuri, 10 iulie 202

Israelienii protestează față de modificările legislative privind justiția, înainte de aniversarea a 75 de ani de la nașterea națiunii
Criminal în serie în SUA. Șapte cadavre găsite pe proprietatea unui agresor sexual VIDEO
Dispută Renato Usatîi – Dorin Recean privind achiziția de gaze naturale la un preț preferențial de unele companii

Rusia va lua măsuri pentru a-şi garanta securitatea ca răspuns la deciziile luate la summitul NATO de la Washington, a declarat miercuri, 10 iulie 2024, adjunctul ministrului rus de externe Andrei Rudenko, informează EFE.

Rusia anunță că va răspunde la deciziile luate în cadrul Summitului NATO din SUA. FOTO Arhivă

Măsurile de răspuns vor fi elaborate de autorităţile politico-militare (…) Eu cred că se va face totul pentru a ne garanta securitatea„, a insistat diplomatul rus, citat de agenţia TASS.

Rudenko a dat asigurări că deciziile de la summitul Alianţei nu vor contribui la „nimic bun”, întrucât vizează escaladarea în continuare a conflictului din Ucraina.

Viceministrul rus, care a făcut parte din echipa de negociatori la discuţiile cu Kievul din martie 2022, a menţionat că noi contacte cu Ucraina vor fi posibile atunci când ţara „va fi pregătită şi va adopta o poziţie realistă”.

Secretarul de stat american Antony…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0