România oprește importul de cereale din Ucraina

HomePolitică

România oprește importul de cereale din Ucraina

România oprește, începând de marți, importurile de grâu, porumb, floarea soarelui și rapiță din Ucraina. Decizia Comisiei Europene Decizia de

MARIUS TUCĂ SHOW | Mirel Palada a dezvăluit cine va fi viitorul președinte al României. Scenariu EXPLOZIV al sociologului: „Uită de Geoană!”
„Astăzi celebrăm una din zilele importante ale istoriei României”
Reacția lui Marcel Ciolacu față de cele mai recente proteste

România oprește, începând de marți, importurile de grâu, porumb, floarea soarelui și rapiță din Ucraina. Decizia Comisiei Europene

Decizia de activare a clauzei de salvgardare pentru importurile de grâu, porumb, floarea soarelui și rapiță din Ucraina în România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Bulgaria a fost luată de Comisia Europeană.

Decizia va fi comunicată marți și va intra în vigoare tot marți, a confirmat, pentru Profitul Agricol, Miriam Garcia Ferrer, purtător de cuvânt al Comisiei pentru probleme de agricultură și comerț.

Miercuri este planificată aprobarea de către Comisie și a celui de-al doilea pachet de ajutor financiar pentru statele afectate de fluxurile ucrainene, în sumă de 100 de milioane de euro. Tot mâine se va comunica suma alocată României.

Mai multe țări, inclusiv România, au cerut soluții Comisiei Europene

Ministerul de Externe al Ucrainei a declarat sâmbătă că a trimis vineri note Ambasadei Poloniei și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0