„Ne rotăm mai tare ca antrenorii de la Steaua”

HomePolitică

„Ne rotăm mai tare ca antrenorii de la Steaua”

Fostul ministru al Culturii, social-democratul Lucian Romașcanu, a declarat că speră ca noul ministru, Raluca Turcan, să continue proiectele

Klaus Iohannis semnează mai multe decrete printre care și Legea care restituie imobilele preluate abuziv de regimul comunist
Iohannis, PREMIAT la Washington de Consiliul Atlantic /”Accept acest premiu ca o recunoaștere a rolului de lider al României”
produsele de bază înregistrează cele mai mari scăderi de prețuri, după măsurile introduse de Guvernul Ciolacu

Fostul ministru al Culturii, social-democratul Lucian Romașcanu, a declarat că speră ca noul ministru, Raluca Turcan, să continue proiectele pe care le-a început el în acest domeniu.

Totodată, Romașcanu a declarat că speră ca miniștrii să nu mai fie schimbați iatât de des, precum „antrenorii de la Steaua”.

Fostul și actualul ministru s-au aflat sâmbătă la Sibiu, unde i-au conferit o distincţie de excelenţă preşedintelui FITS, Constantin Chiriac.

Cu acest prilej, Lucian Romaşcanu i-a mulţumit actualului ministru al Culturii, Raluca Turcan, „pentru normalitate” şi pentru „deschiderea de a duce mai departe ceea ce a fost bun din ceea ce a fost înainte”.

„Îi mulţumesc doamnei ministru pentru că facem un act de normalitate, aici. Am avut şi prima întâlnire oficială, în momentul în care au existat audierile din Parlament. În paranteză, (…) am venit doar fostul şi actualul (ministru al Culturii – n.r.), puteam, dacă ne…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: