Atac armat la o școală din Belgrad. Un elev de 14 ani a deschis focul asupra colegilor VIDEO

HomeExterne

Atac armat la o școală din Belgrad. Un elev de 14 ani a deschis focul asupra colegilor VIDEO

Cinci persoane au fost rănite și una a fost ucisă miercuri într-un atac armat dintr-o școală din Belgrad, însă numărul victimelor nu este confirmat, t

Cu ce se alege Ucraina după summitul de la Vilnius. Opinia unui expert român de la Bruxelles | INTERVIU EXCLUSIV
Cel mai norocos soldat rus. Abandonat de colegi, a privit cum blindatul acestora explodează VIDEO
Interpol face apel la cetățeni pentru identificarea trupurilor a 22 de femei: „Anchetele se află într-un punct mort“

Cinci persoane au fost rănite și una a fost ucisă miercuri într-un atac armat dintr-o școală din Belgrad, însă numărul victimelor nu este confirmat, transmite Reuters. Un elev este supus unei intervenții chirurgicale, fiind grav rănit.

Autorul atacului a fost arestat FOTO Profimedia

Poliția a fost sesizată despre atacul din Școala Primară „Vladislav Ribnikar, în jurul orei 8:40, conform The Independent. Autorul atacului, un elev de clasa a VII-a, a fost arestat, au transmis autoritățile. 

Băiatul ar fi tras mai multe focuri, utilizând arma tatălui său, spre elevi și spre paznicul școlii, iar la fața locului au sosit și părinții.

Milan Milosevic, tatăl unuia dintre elevii instituției de învățământ, a declarat că fiica sa se afla în clasa în care a fost deschis focul.

 „Ea a reușit să scape. (n.red Băiatul) ...a împușcat mai întâi profesorul și apoi a început să tragă la întâmplare„, a declarat bărbatul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0