”Înființăm Concursul național de proiecte pentru familii!”

HomePolitică

”Înființăm Concursul național de proiecte pentru familii!”

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Fire

Marcel Ciolacu: ”Pentru nicio funcție de secretar de stat sau membru de cabinet sa nu mai fie persoane care cumulează pensii speciale”
Vești bune pentru pensionarii care încasează mai puțin de 1.700 de lei lunar
Cred că Mihai Tudose ar refuza funcția de premier

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, se implică într-un nou proiect.

”Înființăm Concursul național de proiecte pentru familii! Sprijinim financiar, cu 50.000 de lei pe proiect, organizațiile și asociațiile care derulează proiecte dedicate familiilor. Încurajez societatea civilă să participe la acest concurs național! Proiectul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse înseamnă acordarea unui grant, o finanțare nerambursabilă, în valoare de maximum 50.000 de lei pentru 60 de proiecte dedicate sprijinirii familiilor din România.

Astfel, organizațiile și asociațiile din domeniu pot beneficia de acest sprijin financiar după ce își înscriu proiectele în concurs. Am propus acest program nou în pachetul legislativ pentru creșterea natalității și susținerea familiilor” a explicat Gabriela Firea pe pagina sa de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0