Omul care-l face pe Gigi Becali să protesteze în stradă: ”Ne batjocorește! Nu e vorba de fotbal. Fac cerere la Parlament”

HomeSport

Omul care-l face pe Gigi Becali să protesteze în stradă: ”Ne batjocorește! Nu e vorba de fotbal. Fac cerere la Parlament”

Serie A: Juventus - Lecce, miercuri, 19:00, DGS 2 Premier League: Manchester City - West Ham, miercuri, 22:00, DGS 1 Furia lui Becali s-a dezlănț

Exclusiv | Reacția suporterilor de la CSA Steaua, după anunțul că FCSB
Mirel Rădoi îl va antrena pe fotbalistul care și-a dat autogol la debutul pentru FCSB, după 13 secunde
Marius Șumudică a dezvăluit cine ar urma să vină în locul său la Al-Raed

  • Serie A: JuventusLecce, miercuri, 19:00, DGS 2

  • Premier League: Manchester CityWest Ham, miercuri, 22:00, DGS 1

Furia lui Becali s-a dezlănțuit în urma deciziilor arbitrului Horațiu Feșnic și ale brigăzii pe care acesta a condus-o la partida Rapid – FCSB 1-0 și a fost alimentată de conferința de presă susținută de Vassaras, la jumătatea săptămânii precedente.

Gigi Becali, gata să ”organizeze o manifestație” împotriva lui Vassaras: ”E stăpânul nostru?”

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a cerut demisia șefului arbitrilor din România și a anunțat că este gata să organizeze un protest de amploare împotriva lui Kyros Vassaras

Vassaras e stăpânul nostru? Mă face să organizez manifestație! Fac cerere la Parlament, la Guvern. Vine un străin și ne batjocorește! Nu avem niciun pic de demnitate? Nu e vorba de fotbal, ci de demnitatea unui popor de 20 de milioane de oameni. Suntem de trei ori mai mari decât grecii.

Pe asta nu o las așa,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0