„România are nevoie de un nou model de DEZVOLTARE economică”

HomePolitică

„România are nevoie de un nou model de DEZVOLTARE economică”

Premierul Nicolae Ciucă a participat, vineri, la conferința din Caravana Antreprenorială, organizată la Brașov de Clubul Oamenilor de Afaceri

Premierul Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, vizită în Republica Moldova
Prioritatea Coaliției este noua lege a salarizării / Problema pensiilor ar putea duce la o criză socială
Putin le ordonă militarilor săi să jure pe drapel la 2 zile de la moartea lui Prigojin

Premierul Nicolae Ciucă a participat, vineri, la conferința din Caravana Antreprenorială, organizată la Brașov de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali.

Cu această ocazie, prim-ministrul a afirmat că „România are nevoie de un nou model de dezvoltare economică, care poate fi îndeplinit doar prin colaborarea dintre mediul de afaceri și autorități”.

„E un model bazat pe investiții și modernizare, astfel încât să creștem nivelul de trai al românilor. Acesta este mesajul pe care l-am transmis astăzi în cadrul conferinței din Caravana Antreprenorială, organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali. Mediul de afaceri românesc are un potențial enorm, care încă nu este valorificat la adevărata sa dimensiune.

I-am încurajat pe antreprenorii prezenți astăzi la Brașov să depășească perimetrul județean, național și să devină jucători internaționali. Știu foarte bine că pentru asta au nevoie și de sprijinul nostru și îi asigur…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0