”E prioritatea lui!” Unde vrea să meargă antrenorul francez

HomeSport

”E prioritatea lui!” Unde vrea să meargă antrenorul francez

Liga 2: Buzău - Steaua, sâmbătă, 12:30, DGS 1 SuperLiga: Farul - CFR, sâmbătă, 20:30, DGS 1 Zinedine Zidane vrea să antreneze în Serie ADe-a lung

Live Video&Text | Chindia – FC Voluntari 0-0. Primul joc pe noul stadion ar putea fi ultimul în prima ligă pentru gazde
Video Exclusiv | Semifinalist cu naționala U21 la EURO 2019, mesaj pentru ”Tricolorii” mici: ”Este dificil să ajungi unde am ajuns noi”
Arsenal vrea să dea lovitura în mercato. Căpitanul lui Manchester City, dorit de Mikel Arteta

  • Liga 2: Buzău – Steaua, sâmbătă, 12:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – CFR, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Zinedine Zidane vrea să antreneze în Serie A

De-a lungul carierei de antrenor, Zidane a activat până acum doar la Real Madrid, formație pe la care a trecut în două rânduri. Acum, fostul mare mijlocaș francez este tentat să accepte o nouă provocare, iar publicația RMC Sport notează că Juventus este destinația preferată a tehnicianului.

În prezent, Juventus este pregătită de Massimiliano Allegri, antrenor despre care s-a scris în mai multe rânduri de-a lungul acestui sezon că se va despărți de „Bătrâna Doamnă” în vară.

„Prioritatea lui este Juventus. Antrenorul francez, care s-a bucurat până acum de familie și de postura de tânăr bunic, nu și-a pierdut gustul de a antrena.

Dorința lui clară este de a găsi echipă în pauza dintre sezoane. Cluburile care i-ar putea atrage atenția se numără pe degetele unei mâini, din diferite motive. În…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0