„Nu există solicitări de asistență consulară”

HomePolitică

„Nu există solicitări de asistență consulară”

Până la acest moment, la nivelul Ambasadei României la Addis Abeba – care asigură temporar reprezentarea consulară a României în Republica Su

Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor intră în linie dreaptă. Comisia privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a dat aviz favorabil
„Nu e în regulă ce s-a întâmplat acolo”
Statul ar trebui să respecte mai mult românii din diaspora

Până la acest moment, la nivelul Ambasadei României la Addis Abeba – care asigură temporar reprezentarea consulară a României în Republica Sudan – nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară din partea niciunui cetățean român în contextul violențelor din  Sudan, precizează MAE, într-un răspuns transmis la solicitarea GÂNDUL.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă reprezentanți ai Delegației UE la Khartoum, în vederea obținerii unor informații oficiale cu privire la cetățenia persoanelor afectate de evenimentele din Sudan.

Astfel, potrivit datelor preliminare comunicate de către un reprezentant al Delegației UE la Khartoum, la acest moment nu există informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate, arată MAE, la solicitarea GÂNDUL.

Alertă MAE: Evitați călătoriile

MAE amintește că a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0