„Nu există solicitări de asistență consulară”

HomePolitică

„Nu există solicitări de asistență consulară”

Până la acest moment, la nivelul Ambasadei României la Addis Abeba – care asigură temporar reprezentarea consulară a României în Republica Su

Cătălin Drulă vrea să concureze pentru a fi candidatul Dreptei Unite la Cotroceni. Cât de mult de teme de competiţia cu Ludovic Orban
Un pilot rus ar fi tras într-un avion britanic, la Marea Neagră
Daniel Ciungu cere USR să îi retragă sprijinul politic lui Clotilde Armand

Până la acest moment, la nivelul Ambasadei României la Addis Abeba – care asigură temporar reprezentarea consulară a României în Republica Sudan – nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară din partea niciunui cetățean român în contextul violențelor din  Sudan, precizează MAE, într-un răspuns transmis la solicitarea GÂNDUL.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă reprezentanți ai Delegației UE la Khartoum, în vederea obținerii unor informații oficiale cu privire la cetățenia persoanelor afectate de evenimentele din Sudan.

Astfel, potrivit datelor preliminare comunicate de către un reprezentant al Delegației UE la Khartoum, la acest moment nu există informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate, arată MAE, la solicitarea GÂNDUL.

Alertă MAE: Evitați călătoriile

MAE amintește că a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0