”Are multe defecte, dar fricos nu este”

HomeSport

”Are multe defecte, dar fricos nu este”

UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1 SuperLiga: FCSB - Sepsi, luni, 21:00, DGS 1 Cristi Balaj: ”Este greu să faci ceva fără sprijin”

Exclusiv | Gabi Balint trage un semnal de alarmă după Kosovo
Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Sergiu Hanca printr-un mesaj de șase cuvinte
Video Exclusiv | Replica celor de la FC Argeș, după ce au fost acuzați că ”au inventat” problemele cu nocturna înaintea returului cu Dinamo

  • UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – Sepsi, luni, 21:00, DGS 1

Cristi Balaj: ”Este greu să faci ceva fără sprijin”

Președintele celor de la CFR Cluj spune că Ioan Varga încă se mai gândește dacă va renunța sau nu la gruparea ardeleană. Cristi Balaj consideră că finanțatorul lui CFR Cluj și-a spus doar o nemulțumire la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

(n.r. despre Ioan Varga) Este dezgustat! A folosit nişte termeni la adresa FRF pe care nu vrea să-i reproduc. Din ceea ce am citit, se gândeşte la plecare. Dar este un luptător, un om care nu depune armele, a câştigat mult pentru că a ştiut să piardă, să sufere, nu ştiu ce se va întâmpla.

Situaţia financiară s-a îmbunătăţit, e mult diferită şi schimbată în bine, faţă de ceea ce am găsit. Indiferent dacă am fi câştigat sau nu campionatul, aceşti paşi ar fi trebuit să se facă, încercăm să clădim. Dacă nu va exista finanţator,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0