Ministrul educaţiei din Serbia demisionează în urma incidentului armat dintr-o şcoală

HomeExterne

Ministrul educaţiei din Serbia demisionează în urma incidentului armat dintr-o şcoală

Ministrul sârb al educaţiei, Branko Ruzic, a demisionat duminică după masacrul comis în cursul săptămânii într-o şcoală primară în care opt elevi şi u

În Coreea de Nord se moare de foame: e mai rău decât în urmă cu 20 de ani. „Suntem blocați aici așteptând să murim”
Corpurile adepților unui cult religios din Kenya, care au murit de foame „pentru Isus“, au organe interne lipsă
Biden și Modi profită de întâlnirea de la summitul G20 pentru a pune capăt ultimului conflict comercial între SUA şi India VIDEO

Ministrul sârb al educaţiei, Branko Ruzic, a demisionat duminică după masacrul comis în cursul săptămânii într-o şcoală primară în care opt elevi şi un agent de pază au fost ucişi, pe fondul emoţiei provocate de acest atac şi de un alt incident similar produs în ziua următoare, potrivit Reuters.

FOTO Facebook

Serbia se află în stare de şoc şi în doliu în urma acestor două atacuri armate: masacrul dintr-o şcoală din capitală miercuri şi un măcel în afara oraşului joi, în cursul căruia au fost ucise opt persoane.

Suspecţii în ambele cazuri – un băiat de 13 ani şi respectiv un tânăr de 20 – se află în custodia poliţiei.

Partidele de opoziţie, care reproşează guvernului condus de premierul Anna Brnabic că nu a împiedicat cele două atacuri armate au cerut susţinătorilor lor să participe la un marş antiguvernamental luni seara la Belgrad. Opoziţia a cerut între altele demisia lui Branko Ruzic.

„În calitate…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0