PNL și PSD au boicotat ședința extraordinară CGMB

HomePolitică

PNL și PSD au boicotat ședința extraordinară CGMB

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) ar fi trebuit să se întrunească marți în ședință extraordinară, online, pe ordinea de zi f

Nicolae Ciucă, la forumul Rebuilding Ukraine: „Relația noastră cu Kievul devine tot mai consolidată”
Marcel Ciolacu, la inaugurarea proiectului Neptun Deep: „Vom deveni principalul producător de gaze naturale din Europa”
Procurorii CSM afirmă că declarațiile politice ale lui Drulă îi afectează. Liderul USR ar fi depășit limitele libertăţii de exprimare în cazul Covid

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) ar fi trebuit să se întrunească marți în ședință extraordinară, online, pe ordinea de zi fiind mai multe puncte introduse de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Numai că ședința extraordinară a avut o desfășurare neașteptată, încheindu-se înainte de a începe, consilierii generali PNL și PSD făcând ”front comun” și refuzând să participe. Aceștia au lansat, din nou, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan, lipsa cvorumului ducând la un precedent extrem de periculos.

Potrivit surselor Gândul, motivul este acela că Nicușor Dan introduce pe ordinea de zi a ședințelor CGMB doar proiectele care îi convin.

Marți dimineață au fost prezenți, online, doar 20 de consilieri, 17 consilieri ai Uniunii Salvați România și 3 de la Partidul Mișcarea Populară.

”Au participat doar 20 de consilieri, 17 USR si 3 PMP. Cei de la PSD și PNL nu au participat pentru ca vor sa tragă un…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 3