Marea Britanie a furnizat rachete de croazieră Storm Shadow Ucrainei. Cum le va folosi Kievul?

HomeExterne

Marea Britanie a furnizat rachete de croazieră Storm Shadow Ucrainei. Cum le va folosi Kievul?

Marea Britanie a furnizat Ucrainei un anumit număr de rachete de croazieră Storm Shadow. Acest lucru permite Forțelor Armate ucrainene să lovească for

O mașină s-a izbit de poarta reședinței premierului britanic. Șoferul a fost reținut VIDEO
Distrugător american, atacat în Marea Roșie. Temeri privind o posibilă escaladare
Serbia a ajuns ca Mexicul. Președintele sârb Aleksandar Vučić este acuzat de legături cu bandiții

Marea Britanie a furnizat Ucrainei un anumit număr de rachete de croazieră Storm Shadow. Acest lucru permite Forțelor Armate ucrainene să lovească forțele de ocupație ruse la o distanță de până la 250 de kilometri, informează CNN , citând mai mulți oficiali occidentali de rang înalt.

„Această rachetă este o adevărată schimbare în ceea ce privește raza de acțiune și oferă Ucrainei capacitățile pe care le-a cerut de la începutul războiului”, a declarat pentru CNN un înalt oficial militar american.

Un alt oficial, vorbind sub condiția anonimatului, a spus că Marea Britanie a primit asigurări de la guvernul ucrainean că aceste rachete vor fi folosite numai pe teritoriul suveran al Ucrainei și nu pentru lovituri împotriva Rusiei. Oficialii britanici au făcut adesea declarații publice în care au numit Crimeea un teritoriu suveran al Ucrainei, descriind-o ca fiind „anexată ilegal”.

Storm Shadow este o rachetă de croazieră…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0