Klaus Iohannis va participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea

HomePolitică

Klaus Iohannis va participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Președintele Klaus Iohannis va fi prezent, vineri seara, de la ora 19:00, la recepția oferită de Regele Charles al III-lea șefilor de delegații la P

„Nu mă pot supăra pe maestrul Ion Cristoiu” / Marcel Ciolacu povestește cum reacționează la critici
Burduja a participat la referendumul pentru familia tradiţională: Am exprimat o opţiune
Radu Magdin, despre aspirațiile de Ziua Națională: Noi ar trebui, încet și sigur, să recreștem încrederea în instituțiile noastre

Președintele Klaus Iohannis va fi prezent, vineri seara, de la ora 19:00, la recepția oferită de Regele Charles al III-lea șefilor de delegații la Palatul Buckingham, anunță Administrația Prezidențială.

Au mai rămas două zile până la încoronarea Regelui Charles al III-lea, care va avea loc în cadrul unei ceremonii fastuoase la abaţia Westminster din Londra. Regele va purta o mantie de aur, creată în 1911, pentru străbunicul său George al V-lea.

În timpul slujbei, Regele va îmbrăca strat peste strat de veșminte strălucitoare, dintre care unele au fost create pentru străbunicul său, Regele George al V-lea, potrivit BBC.

Pentru momentul încoronării, regelui Charles i se va da o haină lungă, strălucitoare, cu mâneci aurii, numită Supertunica.

Fiul lui cel mare, Prințul William, îl va ajuta pe tatăl său să îmbrace haina ceremonială.

Regele va purta o mantie de aur, creată pentru străbunicul său George al V-lea

Roba a fost creată pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0