Explozii la Kiev. Capitala Ucrainei, atacată de Rusia cu drone VIDEO

HomeExterne

Explozii la Kiev. Capitala Ucrainei, atacată de Rusia cu drone VIDEO

Mai multe explozii au fost auzite joi la Kiev, după o noapte de atacuri cu drone asupra capitalei Ucrainei, relatează AFP. Un jurnalist AFP

Iahtul moștenitoarei Walmart a fost vandalizat de activiști de mediu: „Tu consumi, alții suferă“ VIDEO
Șoc pentru pasagerii unei curse Asiana Airlines: o ușă a avionului s-a deschis în timpul zborului
Deplasarea la Paris a șefului diplomației italiene anulată din cauza unor „insulte inacceptabile” ale Franței la adresa premierului italian

Mai multe explozii au fost auzite joi la Kiev, după o noapte de atacuri cu drone asupra capitalei Ucrainei, relatează AFP.

Un jurnalist AFP a văzut o dronă pe care apărarea antiaeriană încerca să o doboare, în timp ce administraţia militară de la Kiev a indicat că „apărarea antiaeriana este în acţiune„.

Explozii au fost auzite în capitala ucraineană Kiev şi în alte oraşe încă de la primele ore ale zilei de joi, au anunţat oficiali şi media, în timp ce unele autorităţi locale au raportat activarea apărării antiaeriene, notează Reuters.

Rusia a bombardat în mod constant Ucraina din octombrie anul trecut, lovind diverse ţinte. Ultimele explozii au fost raportate la mai puţin de 24 de ore după ce Kievul a anunţat că 21 de persoane au murit într-un atac al Rusiei asupra oraşului Herson, scrie agerpres.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0