Joaca de-a vremea. Posibila cauză a inundațiilor catastrofale din Dubai, ploaia artificială VIDEO

HomeExterne

Joaca de-a vremea. Posibila cauză a inundațiilor catastrofale din Dubai, ploaia artificială VIDEO

Despre „însămânțarea norilor” se vorbește de mult timp, iar tehnica este folosită în multe țări care au probleme mari din cauza secetei. Sunt voci car

Distrugerea barajului Kahovka perturbă grav alimentarea cu apă a Crimeii, afirmă Londra. Dezastru ecologic în Marea Neagră
Șeful Statului Major al SUA: Contraofensiva ucraineană „nu a eşuat”
Cine sunt oamenii care au murit în naufragiul de pe Lacul Maggiore VIDEO

Despre „însămânțarea norilor” se vorbește de mult timp, iar tehnica este folosită în multe țări care au probleme mari din cauza secetei. Sunt voci care spun că vremea ciudată din Dubai este legată de ploaia artificială creată acolo pentru a mai îmblânzi vremea.

Cloud seeding. FOTO gulfnews

Ploile torențiale au cauzat oprirea traficului, anularea zborurilor și închiderea școlilor. S-a spus că a plouat în câteva ore cât pentru doi ani.

Emiratele Arabe Unite (EAU) au fost lovite de ceea ce Guvernul a descris drept cea mai abundentă precipitație din ultimii 75 de ani. Acest lucru a cauzat oprirea traficului, anularea zborurilor și închiderea școlilor.

Sursa video: Fossbytes / Facebook

Bloomberg a raportat că tehnologia numită „cloud seeding” – „însămânțarea norilor”, a dus la ploi abundente care au provocat inundații catastrofale în întreaga națiune aridă.

image

Unul dintre principalele ziare…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0