SUA nu l-au avertizat pe Zelenski de scurgerea de informaţii de la Pentagon

HomeExterne

SUA nu l-au avertizat pe Zelenski de scurgerea de informaţii de la Pentagon

Statele Unite nu l-au avertizat pe preşedintele Ucrainei despre scurgerea pe internet a zeci de documente clasificate ale Pentagonului privind contrac

Prezența la vot în Turcia: 89%. Votul este obligatoriu. Ce riscă cei care au absentat
Israelienii și-au pus speranța în NILI și Sayeret Matkal pentru a ucide teroriștii Hamas și a elibera ostaticii VIDEO
LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rusia duce o campanie de depopulare deliberată în Ucraina ocupată. Krelinul trimite recruți în Armenia

Statele Unite nu l-au avertizat pe preşedintele Ucrainei despre scurgerea pe internet a zeci de documente clasificate ale Pentagonului privind contracararea invaziei ruse de către ţara sa, a confirmat liderul de la Kiev, potrivit EFE şi AFP, citate de Agerpres.

Volodimir Zelenski nu a fost avertizat de Washington FOTO Profimedia

Declarația a fost făcută de Volodimir Zelenski într-un interviu acordat The Washington Post, în care a recunoscut că a aflat despre această scurgere de informații din presă, şi nu de la autorităţile americane.

„Nu am primit informaţii din partea Casei Albe sau din partea Pentagonului în prealabil (…). Nu am avut această informaţie, nu am primit-o”, a spus preşedintele Ucrainei, care nu a dorit să se refere la materialul scurs pe Internet ca fiind unul „sensibil”, întrucât ar fi însemnat să recunoască faptul că este real.

„Nu este benefic pentru reputaţia Casei Albe”

Zelenski a sugerat că…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0