„Îi felicit pentru buna reputație pe care o aduc României”

HomePolitică

„Îi felicit pentru buna reputație pe care o aduc României”

În cursul zilei de duminică , 7 mai, prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înființarea Serv

PNL îl dă afară pe fostul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu
Marcel Ciolacu anunță creșterea salariului minim. „Este un mecanism prin care îți ții lucrătorii în țară”
„Prin aceste trei culori le spunem celorlalți cine suntem noi”

În cursul zilei de duminică , 7 mai, prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înființarea Serviciului de Pază și Protecție (SPP).

Nicolae Ciucă a precizat că SPP a contribuit la credibilitatea și siguranța României, mulțumindu-le, în același timp, profesioniștilor din această instituție pentru munca lor.

Cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înființarea Serviciului de Pază și Protecție, prim-ministrul Nicolae Ciucă a recunoscut contribuția profesioniștilor din această organizație, afirmând că aceștia și-au îndeplinit misiunile cu deplină responsabilitate, ceea ce a contribuit la creșterea credibilității și securității României.

„Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: