”Circul și goana după like-uri”

HomePolitică

”Circul și goana după like-uri”

Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) Sector 1 atrag încă o dată atenția că primarul Clotilde Armand preferă ”goana după like-uri”

Atenție, fără țipete în Parlament! Deputații și senatorii gălăgioși vor fi evacuați din sală și penalizați
Cinci firme concurează pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud
România și Bulgaria ar urma să fie primite în Schengen în acest an

Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) Sector 1 atrag încă o dată atenția că primarul Clotilde Armand preferă ”goana după like-uri” pe pagina de socializare, transformând subiectul ”Bugetul Sectorului 1 pentru anul 2023” într-un ”meci politic”. 

Liberalii o acuză, din nou, pe Clotilde Armand că bifează ”ieșiri” care nu fac altceva decât să mute atenția de la adevăratele probleme ale sectorului pe care îl conduce, demonstrând că nu este un ”primar responsabil”.

PNL Sector 1 consideră că edilul sectorului investește bani pentru ”propriul orgoliu”, ”sacrificând” salariile angajaților din Primăria Sectorului 1 sau bursele elevilor.

Ieșirile primarului incompatibil Armand pe Facebook demonstrează, încă o dată, că circul și goana după like-uri sunt singurele sale preocupări reale. Adevărul este că singura victorie este cea a bunului simț. Un primar responsabil nu ar face un meci politic dintr-un…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1