Electoratul PNL nu e bine mersi cu PIEDONE / În ce scenariu s-ar întoarce PNL la un CANDIDAT PROPRIU

HomePolitică

Electoratul PNL nu e bine mersi cu PIEDONE / În ce scenariu s-ar întoarce PNL la un CANDIDAT PROPRIU

Președintele PNL Nicolae Ciucă exclude susținerea pentru Cristian Popescu Piedone, în scenariul retragerii din cursă a medicului Cătălin Cîrsto

Adrian Câciu susține că scăderea inflației este datorată măsurilor luate de Guvern
Protestul transportatorilor și fermierilor, ziua 5. Taximetriștii se asociază revoltei/Grindeanu: „Sunt lucruri pe care le putem face”
”Nu poți să vii să modifici Codul fiscal la infinit

Președintele PNL Nicolae Ciucă exclude susținerea pentru Cristian Popescu Piedone, în scenariul retragerii din cursă a medicului Cătălin Cîrstoiu. 

Electoratul lucru nu este (bine mersi cu Piedone), a spus Ciucă, la Digi24, răspunzând unui comentariu referitor la afirmațiile lui Marcel Ciolacu din interiorul Coaliției.

Întrebat care este următorul pas în cazul în care Cătălin Cîrstoiu renunță sau este retras din cursă, liderul liberal afirmă că există și planul B și planul C, fără a oferi detalii. Însă, Ciucă transmite că este posibilă varianta revenirii la candidatul propriu, într-o situație de „extremă urgență”.

Avem varianta, avem planul B, avem planul C. Oricât de mult aș dori eu acuma să devoalez un plan, nu o fac, dar dacă va fi nevoie Partidul Național Liberal într-o situație de extrem urgență, ca să folosesc această sintagmă, va avea propriul candidat. Nu este o problemă, avem resursa umană să identificăm…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0