Donald Trump solicite Europei să „se mişte” în cazul Ucrainei

HomeExterne

Donald Trump solicite Europei să „se mişte” în cazul Ucrainei

Fostul preşedinte Donald Trump, candidat la Casa Albă, a cerut joi Europei să se „mişte” şi să deblocheze mai multe fonduri pentru Ucraina, aflată în

Ucraina anunţă că a preluat „peste 10 poziţii ruseşti“ în jurul oraşului Bahmut
Nehammer: „Austria, Ungaria şi Serbia au tras împreună frâna pentru migraţie”. Ce mesaj are pentru UE
Cine era Nahel, adolescentul de 17 ani ucis de polițiștii francezi. Fusese reținut de 12 ori

Fostul preşedinte Donald Trump, candidat la Casa Albă, a cerut joi Europei să se „mişte” şi să deblocheze mai multe fonduri pentru Ucraina, aflată în război cu Rusia, notează AFP, scrie AGERPRES.

Donald Trump FOTO: EPA-EFE

„Cum se face că Statele Unite au angajat peste 100 de miliarde de dolari în războiul din Ucraina, mai mult decât Europa, în timp ce ne desparte un ocean!”, a spus acesta pe reţeaua sa, TruthSocial.

Statele Unite ale Americii sunt principalul susţinător militar al Ucraina, iar Congresul examinează în prezent un nou pachet de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, contestat dur de aleşii republicani cei mai apropiaţi de Donald Trump.

Fără a se opune direct, Donald Trump a estimat în ultimele zile că SUA trebuie să înceteze să mai dea bani fără să spere ca ei să fie rambursaţi„De ce Europa nu dă mai mulţi bani pentru a ajuta Ucraina?”, a scris joi republicanul într-o postare pe…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0