Nu am avut o situație de IMPAS, să fie nevoie de intervenția PREȘEDINTELUI

HomePolitică

Nu am avut o situație de IMPAS, să fie nevoie de intervenția PREȘEDINTELUI

Coaliția nu a fost până acum într-un „impas” care să necesite intervenția președintelui Iohannis. Este afirmația lui Nicolae Ciucă, în contextu

”Clotilde Armand blochează construcția de creșe și grădinițe! Confortul și educația copiilor noștri nu sunt negociabile!”
Banca Centrală a Rusiei MAJOREAZĂ dobânzile la 12% pentru a susține rubla afectată de sancțiuni
„Vom lucra pentru păstrarea limbii române şi a valorilor creştine peste tot în lume”

Coaliția nu a fost până acum într-un „impas” care să necesite intervenția președintelui Iohannis. Este afirmația lui Nicolae Ciucă, în contextul tensiunilor privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu.

Liderul PNL subliniază că președintele Iohannis nu a comentat o chestiune „care aparține coaliției”.

Cu domnul președinte avem un dialog care ține absolut de relația instituțională. Până în momentul de față nu am avut o situație de impas, să fie nevoie de intervenția președintelui României. Ori de câte ori sunt probleme care depășesc spectrul nostru de responsabilitate și intră în cel al domniei sale discutăm. Niciodată nu a comentat să ne spună că am făcut bine sau e o chestiune care aparține liderilor coaliției.

Liderul PNL mai spune, într-un interviu la Digi24, că șeful statului a fost informat despre candidatul comun Cătălin Cîrstoiu după desemnarea acestuia în interiorul coaliției.

După ce am ales-o, pentru că…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0