Declarație comună semnată la București de Zelenski și Klaus Iohannis: „Ne concentrăm pentru a ajuta Ucraina să câștige războiul”

HomePolitică

Declarație comună semnată la București de Zelenski și Klaus Iohannis: „Ne concentrăm pentru a ajuta Ucraina să câștige războiul”

La finalul întâlnirii dintre Volodimir Zelenski și Klaus Iohannis, președintele României a ținut să reafirme angajamentul țării noastre în priv

A cincea zi de GREVĂ generală în școlile din România.
Marcel Ciolacu răspunde atacurilor liberalului Dan Motreanu
„Am convenit că 9% rămâne mâncarea, rămân medicamentele, rămân protezele. Acum, iertați-mă, de ce la cluburi este 5%?”

La finalul întâlnirii dintre Volodimir Zelenski și Klaus Iohannis, președintele României a ținut să reafirme angajamentul țării noastre în privința ajutorului oferit către țara vecină, aflată în conflict direct cu Federația Rusă. Acesta a anunțat și semnarea unei Declarație Comune între România și Ucraina.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, în declaraţia de presă comună cu preşedintele Volodimir Zelenski, că a semnat alături de omologul ucrainean o declaraţie comună prin care relaţia dintre România şi Ucraina este ridicată la nivel de Parteneriat Strategic.

Mă bucură faptul că am semnat astăzi cu Președintele Zelenski o Declarație Comună, eveniment la care tocmai ați fost martori, o declarație care evocă exact acest cadru principial de cooperare. În prezent, ne concentrăm pentru a ajuta Ucraina să câștige războiul, dar în calitate de vecini și parteneri avem datoria și responsabilitatea de a ne proiecta…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0