Un gigant bancar intră pe piața din România! Este cea mai mare bancă din această țară

HomeBusiness

Un gigant bancar intră pe piața din România! Este cea mai mare bancă din această țară

Un gigant bancar se pregătește să intre pe piața din România! Este vorba despre cea mai mare bancă, în funcție de active, d

Curs BNR, 23 mai 2023. Leul recuperează din terenul pierdut în fața euro! Dolarul crește
Banca Națională a României menţine la 7,5% prognoza de inflaţie pentru finalul lui 2023
Informații de ultim moment de la BNR! Indicele Robor la trei luni continuă să stagneze

Un gigant bancar se pregătește să intre pe piața din România! Este vorba despre cea mai mare bancă, în funcție de active, din Polonia.

Mai precis, PKO Bank Polski, cea mai mare bancă din Polonia, va ajunge, în curând, pe piața locală. În acest sens, în echipa PKO Bank a fost cooptată Loredana Coraș, avocat.

Coraș a confirmat că, de aproape cinci luni, coordonează la nivel local activitatea juridică a sucursalei din România a PKO Bank Polski.

„Am început o experiență profesională unică, pe care mi-am dorit-o foarte mult. După un lung proces de recrutare, m-am alăturat echipei din cadrul PKO Bank Polski, cea mai mare bancă din Polonia, care își continuă strategia de expansiune în Europa, înființând de curând și sucursala din România.

Astfel, de aproape cinci luni, coordonez la nivel local activitatea juridică a sucursalei din România a PKO Bank Polski, o provocare profesională foarte…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0