Contraofensiva ucraineană prinde contur, dar principalul test nu a venit încă

HomePolitică

Contraofensiva ucraineană prinde contur, dar principalul test nu a venit încă

Ziua 477 de război în Ucraina. După o săptămână de lupte grele, cu trupele ucrainene aflate la o anumită distanţă de principala linie defensi

Victor Ponta a fost ACHITAT definitiv în dosarul “Turceni-Rovinari”, după 8 ani / „Prin acest dosar și demisia impusă, a fost schimbată soarta mea”
Guvernul trebuie să vină în Parlament în luna iunie şi să îşi asume RĂSPUNDEREA pentru eliminarea pensiilor speciale
ULTIMA ORĂ. A murit Dan Matei Agathon. Fostul ministru avea 73 de ani

Ziua 477 de război în Ucraina. După o săptămână de lupte grele, cu trupele ucrainene aflate la o anumită distanţă de principala linie defensivă a Rusiei şi cu cea mai mare parte a forţelor încă în aşteptare, adevăratul test pentru contraofensiva Kievului abia urmează, arată o analiză Reuters.

Cele mai importante evenimente ale celei de 477-a zile de război

UPDATE 1: Odesa, vizată de lovituri rusești pentru a doua zi consecutiv

Odesa a fost vizată de lovituri rusești în cursul nopții, după ce a suportat deja un val mortal în primele ore ale dimineții de miercuri, relatează The Guardian.

Comandamentul militar din sudul Ucrainei a publicat o declarație la primele ore ale dimineții de joi, afirmând că Rusia atacă „cu vehicule aeriene” și că există „de asemenea, o amenințare cu un atac cu rachete”, recomandând totodată locuitorilor să se ducă la adăposturi.

Oficialii au declarat ulterior că toate cele 20 de drone care au…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0