Concurs pentru copii de ucidere a pisicilor sălbatice organizat în Noua Zeelandă, anulat după un val de critici

HomeExterne

Concurs pentru copii de ucidere a pisicilor sălbatice organizat în Noua Zeelandă, anulat după un val de critici

Un concurs de vânătoare de pisici sălbatice din Noua Zeelandă destinat copiilor a fost anulat în urma reacțiilor de respingere a evenimentului. Copilu

Incident la Palatul Buckingham. Autoritățile au arestat un bărbat și au procedat o explozie controlată
Polonia susţine că este pregătită să înceapă antrenarea piloţilor ucraineni pe F-16
Propaganda Kremlinului, preluată pe nemestecate în Bulgaria: Exemplu de îndoctrinare a unei societăți cu teorii conspirative

Un concurs de vânătoare de pisici sălbatice din Noua Zeelandă destinat copiilor a fost anulat în urma reacțiilor de respingere a evenimentului. Copilul care ar fi ucis cele mai multe animale ar fi câștigat 250 de dolari neozeelandezi, potrivit BBC News.

Pisică sălbatică. FOTO arhivă Romsilva

Vânătoarea de pisici sălbatice – animale considerate dăunătoare și cu un risc pentru biosecuritatea țării – este o tradiție anuală în North Canterbury, o zonă rurală a Noii Zeelande, însă anul acesta, organizatorii au fost criticați după ce au anunțat o nouă categorie: pentru copiii cu vârste de până la 14 ani.

Cei încadrați în această categorie au fost încurajați să ucidă cât mai multe pisici sălbatice între jumătatea lunii aprilie și sfârșitul lunii iunie.

Copilul care ar fi ucis cele mai multe ar fi câștigat 250 de dolari neozeelandezi (echivalentul a 124 lire sterline sau a 155 de dolari).

Grupurile de protecție a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0